STARUM CUP

Denne helgen har vært ganske så travel nemlig fordi håndballaget mitt (Ottestad) har vært på cup i Toten. Det var kamper både lørdag og søndag. På lørdag var det tre kamper og vi måtte dra halv åtte om morgenen. Det var slitsomt siden jeg ELSKER å sove lenge. Uansett som kom vi oss avgårde. Den første kampen endte ikke så godt..Vi tapte :( Når den andre kampen var over endte det uavgjort (4-4), men når den siste kampen var over ble vi KJEMPE glad. Vi vant og da visste vi at vi var i A-sluttspillet!! 

På søndag skulle vi også opp tidlig, men vi måtte ikke dra før halv ni.. fortsatt litt for tidlig for meg da. Da vi skulle spille den første kampen så var vi litt nervøse for det var nemlig kvartfinale. Vi spilte ganske bra og derfor endte det med seier og semifinale!! I semifinalen endte det ikke så bra. Vi var ikke så gode i forsvar under den kampen så vi tapte, men vi var likevel fornøyde med å komme på 3.plass :)

Jeg var selfølgelig forskjølet under cupen og det var det flere som var. Det var flere som var syke og ikke kunne være med, men jeg tror alle har blitt litt bedre nå. Det eneste jeg kan hjelpe nå er å slappe av og bare bli frisk igjen.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anine

Anine

15, Hamar

Hei! Jeg er 15 år og bor i Hamar. Jeg spiller håndball. Her skal jeg blogge litt fra hverdagen min.

Kategorier

Arkiv

hits